Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мірошниченко показала першу зустріч доньки з новим братиком із дитбудинку

Люди

05 серпня
133

Сім’я Мірошниченків нещодавно забрала названого сина до себе

Мірошниченко показала першу зустріч доньки з новим братиком із дитбудинку

Інна Мірошниченко — дружина популярного ведучого, показала, як їхня старша донька відреагувала на ще одного братика із дитбудинку. Відеороликом блогерка поділилась у себе в Instagram. 


Хлопчик із дитбудинку нині адаптується до нового життя. Як раніше розповідала зіркова сім’я, малого звуть Марселем і з’явився він на світ на Житомирщині. Біологічні батьки відмовились від хлопчика при народженні, тож п’ять перших місяців за ним доглядали лікарі. Саме стільки потрібно було, щоб медичні показники Марселя нормалізувались.


"Більше за всіх чекала на брата Мія. Щоразу, коли ми їхали в Житомир, питала: "Сьогодні привезете?". І в день, коли нарешті привезли, бігла додому… Купила печиво і пюре. Очі палали! На відео нарізка перших п'яти хвилин їхнього знайомства. Вона така обережна з ним. Так хоче дати йому все, чого він не мав… Це найкраща няня, яку ми навіть не просили нею бути", — прокоментувала у себе в Instagram Інна Мірошниченко.

 

Скриншот із відео знаменитості


На відео довгоочікуваної зустрічі діток видно, як дівчинка раділа братикові. Також дружина ведучого похвалила доньку, адже вона стала її найкращою помічницею.


"Мія саджає в гойдалки й знімає з них. Біжить і хапає на руки, коли Марсель біля дороги. Прокидається раніше, аби побути разом із ним перед садочком. І контролює, наскільки я дбайлива мати. Я не знаю, чи була б я багатодітною мамою, якби моєю першою не стала Мія. Ця дитина вважає за щастя дбати про інших. Забороняє навіть комарів убивати, бо вони живі", — доповнила Інна.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter