Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Міллі Боббі Браун відсвяткувала 22-й день народження свого нареченого

Люди

129

Міллі Боббі Браун поділилася милими кадрами

Міллі Боббі Браун відсвяткувала 22-й день народження свого нареченого

ЗІРКИ STORRISS

 

Актриса серіалу «Дивні дива» поділилася парою фотографій, щоб привітати свого нареченого Джейка Бонджові з днем народження. У вівторок, 7 травня, актриса написала своєму нареченому надзвичайно миле повідомлення: «День, коли ти народився, — мій улюблений день», — написала вона. «Я люблю тебе», — поділилася акторка в соцмережах. 

 

Нагадуємо, що нареченому Джейку виповнилось 22 роки, а разом з Міллі вони вже понад три роки. Майбутнє подружжя познайомилося в соцмережах. Якийсь час вони були друзями, а потім між ними спалахнув роман. У червні 2021 року акторка представила бойфренда своїм 62,7 мільйонам підписників в інстаграмі. Міллі опублікувала фото, на якому Джейк цілує її в щоку. Джейк — син музиканта та засновника рок-гурту Bon Jovi, Джона Бон Джові, хлопець займається  акторською та продюсерською діяльністю, а також активно розвиває модельну кар'єру. 

 

Упродовж своїх стосунків Джейк і Міллі не соромляться демонструвати свою любов у соціальних мережах та інтерв'ю. Вони часто діляться милими фотографіями та відео, вітають одне одного з днем народженням і цим самим проявляють свою любов. 

 

Джерело:https://hollywoodlife.com

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter