Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міла Куніс мала стильний вигляд на побаченні з коханим чоловіком

Люди

Марія КАЛУШ
04 вересня 12:06
762
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Міла Куніс і Ештон Катчер

Міла Куніс мала стильний вигляд на побаченні з коханим чоловіком
Зіркове подружжя в Лос-Анджелесі

Життєві історії

 

 

Американські актори Міла Куніс та Ештон Катчер завжди любили триматися осторонь ще більше після скандалу з Денні Мастерсоном. (У травні 2023 року актора Мастерсона визнали винним у зґвалтуванні двох жінок 2003 року. Пара написала листа на підтримку цього актора). 


На побачення з чоловіком у Лос-Анджелесі 41-річна акторка Куніс вдягла стильні штани із завищеною талією в чорну, червону та помаранчеву смужку. Так по-осінньому!


Випускниця «Шоу 70-х» зробила штани стильними, поєднавши їх з простим чорним топом-жилетом і золотими шльопанцями, які ідеально доповнювали кольори смужок. Волосся було зібране в недбалий пучок на маківці, а довершили образ ультрамодні сонцезахисні окуляри.

 


Багато шанувальників Міли та Ештона закидали їх компліментами в соціальних мережах, а один з фанатів написав на сторінці Just Jared в інстаграмі, де були опубліковані фото з папараці: «Безпроблемна красива пара». Вони закінчили коментар емодзі з червоним серцем.


«Міла така розкішна», вигукнув інший шанувальник, після чого додав емодзі з сердечком, а третій назвав їх “найнормальнішою парою в Голлівуді”. «Я люблю цих двох!» додав ще один шанувальник.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter