Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мік Джаггер вражає енергією на концерті у Ванкувері

Люди

Марія КАЛУШ
07 липня 15:05
208
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мік Джаггер і The Rolling Stones

Мік Джаггер вражає енергією на концерті у Ванкувері

Життєві історії

 

 

Співак і музикант Мік Джаггер довів, що рок-н-рол живий, на концерті The Rolling Stones у Ванкувері в п'ятницю в межах туру Hackney Diamonds Tour.


80-річний фронтмен гурту продемонстрував неймовірну енергію та стиль, виступаючи перед захопленими шанувальниками на стадіоні BC Place.


Одягнений у блискучий жовтий піджак, прикрашений коштовностями, та жовто-біло-чорну шкіряну куртку, Джаггер підняв руки вгору, запалюючи публіку.


До нього на сцені приєдналися його колеги-рок-легенди: 77-річний Ронні Вуд і 80-річний Кіт Річардс. Разом вони виконали одні з найвідоміших хітів The Rolling Stones, змушуючи танцювати та співати все покоління фанатів.

 


Це був не просто концерт, а справжнє свято рок-н-ролу, яке ще раз підтвердило статус The Rolling Stones як однієї з найуспішніших і найвпливовіших груп в історії музики. Мік Джаггер продемонстрував неймовірну енергію та сценічну харизму. Гурт виконав одні з найвідоміших хітів The Rolling Stones. Концерт став справжнім святом рок-н-ролу для шанувальників всіх поколінь.

The Rolling Stones гастролюють уже понад 60 років, і, здається, вони не планують зупинятися. Незважаючи на те, що гурт втратив одного зі своїх стовпів барабанника Чарлі Воттса, який помер 2021 року, The Rolling Stones рок-н-ролять із незменшеною енергією.


Як сказав Мік Джаггер: "Звичайно, це важко. Я маю на увазі, що все моє життя, відтоді як мені виповнилося 19 чи скільки там, це завжди був Чарлі. Звичайно, це емоційно, але в житті через це треба пройти. Я люблю Чарлі і все інше, але я все ж хочу далі займатися музикою".


The Rolling Stones це не просто гурт, це інституція, яка протягом десятиліть надихала мільйони людей у всьому світі. І, беручи до уваги їхній виступ у Ванкувері, вони не мають наміру сповільнюватися.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter