Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Метью Перрі: останні новини розслідування смерті зіркового актора

Люди

Степан СЕМКІВ
27 червня 12:55
702
Джерело: Газета "Життєві історії"

Метью Перрі й кетамінова залежність

Метью Перрі: останні новини розслідування смерті зіркового актора

Життєві історії

 

 

Розслідування смерті Метью Перрі наближається до завершення. Багато людей були пов'язані з придбанням покійним актором смертельної кількості дисоціативного анестетика кетаміну, знайденого в його крові. 


Газета "Los Angeles Times" повідомила, що два джерела в правоохоронних органах підтвердили, що розслідування близьке до завершення і незабаром прокурори вирішать, чи будуть висунуті звинувачення проти осіб, пов'язаних з придбанням кетаміну для зірки серіалу "Друзі". Видання повідомляє, що розмовляло з одним із джерел у правоохоронних органах, не уповноваженим обговорювати перебіг розслідування, який повідомив, що до придбання Перрі наркотику були причетні кілька людей. 


У кримінальному розслідуванні, яке триває від травня, беруть участь слідчі з поліції Лос-Анджелеса, Управління з боротьби з наркотиками та Поштової служби США. Детективи відстежують придбання актором нелегального наркотику, який десятиліттями використовували в рекреаційних цілях, але нещодавно визнали корисним для лікування від депресії. 


Тіло Перрі знайшов асистент після того, як він потонув у гідромасажній ванні у своєму будинку в Пасифік-Палісейдс 28 жовтня після того, як смертельна доза кетаміну зумовила  в нього перезбудження серцево-судинної системи і пригнічення дихання, згідно з офісом судмедексперта округу Лос-Анджелеса. За словами судмедексперта, кількість кетаміну, виявлена в його крові, була приблизно такою ж, як і під час загальної анестезії. Судмедекспертиза назвала гостру дію наркотику основною причиною смерті, а також додала утоплення, ішемічну хворобу серця і дію бупренорфіну, препарату для лікування від опіоїдної залежності, як чинники, що сприяли цьому.


Хоча друзі підтвердили, що Перрі проходив курс кетамінової терапії, останній сеанс актора відбувся за півтора тижня до його смерті, згідно зі звітом судмедексперта. Це не пояснює високий рівень препарату в його організмі на момент смерті, оскільки кетамін метаболізується за кілька годин. Жодних інших наркотиків в організмі Перрі не виявили, а в його будинку не знайшли жодних атрибутів, пов'язаних з наркотиками, повідомили офіційні особи.


Згідно зі звітом судмедексперта, психіатр і анестезіолог, який також був основним лікарем Перрі, були єдиними медичними фахівцями, про яких відомо, що вони лікували Перрі. 


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter