Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Метью Перрі і його смерть. Тривають пошуки постачальника наркотиків

Факти

Марія КАЛУШ
22 травня 10:30
627
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Метью Перрі та наркотики

Метью Перрі і його смерть. Тривають пошуки постачальника наркотиків

Життєві історії

 

 

Раптова смерть Перрі торішньої осені залишається відкритою. 54-річного Метью Перрі знайшли мертвим у басейні його будинку 28 жовтня. Причину смерті актора визначили після розтину: гострий вплив кетаміну.


ABC News і New York Post повідомляють, що за сім місяців після його трагічної смерті триває розслідування. Слідство з’ясовує, як і в кого актор купував наркотики.


Як повідомляє ABC, поліція проводить опитування і шукає джерела, які можуть допомогти з’ясувати, хто стоїть за розповсюдженням і продажем акторові кетаміну. Саме він спричинив смерть Перрі. Однак поки нікого не заарештували.


Крім того, видання зазначає, що згідно зі звітом про розтин, опублікованим у грудні, Перрі отримував інфузії кетаміну як лікування від депресії та тривоги. Судово-медичний експерт встановив, що кетамін, виявлений у його організмі після смерті, не міг походити від інфузійної терапії. Адже період виведення кетаміну становить три-чотири години або навіть менше.


Перед смертю Перрі відверто розповідав про свою боротьбу із залежністю, зокрема впродовж десяти років роботи в «Друзях» від 1994-го до 2004 року.

 


В актора не було дітей, проте в нього залишилися мама Сюзанна Моррісон, батько Джон Перрі, вітчим Кіт Моррісон, п’ятеро братів і сестер.  


Джерело: https://www.hellomagazine.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter