Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Метт Деймон розповів про документальний фільм і участь гурту U2

Люди

08 травня
94

Метт Деймон і новий фільм

Метт Деймон розповів про документальний фільм і участь гурту U2

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Метт Деймон розповів про участь його друзів у новому документальному фільмі Paramount+ «Поцілунок майбутнього», в якому йдеться про війну в Боснії та вплив, який цей потужний гурт мав на мешканців регіону.

 

«Я відразу пішов до хлопців гурту U2, розповів їм про цей проєкт і запитав, чи хочуть вони брати участь. Проте вони спочатку відмовились», — розповів 53-річний актор виданню People у потоковому ефірі платформи. Метт повідомив, що вони не хочуть бути в центрі проєкту. «Я поговорив з ними і зрозумів чому — вони не хотіли, щоб фільм був про них», — сказав Деймон. 

 

Деймон і його друг, 51-річний Бен Аффлек, є продюсерами документального фільму, режисером якого є Ненад Сісін-Сейн. Фільм описує конфлікт між Боснією та Герцеговиною між 1992 і 1995 роками та те, як громадяни звернулися до мистецтва в бурхливий час.

 

Ірландський музичний гурт U2

 

Згідно з інформацією Paramount+ документальний фільм «досліджує небезпеку націоналізму та роль мистецтва, як зброї опору та активності під час облоги Сараєво в 1990-х роках». Також вони досліджують «як мистецтво та музика підтримували надію, зокрема завдяки гуманітарним проєктам і гурту U2.

 

Деймон розповів виданню, що вони з Січін-Сайном прагнули показати «цих неймовірних сараївців та їхнє ставлення до музики гурту». Документальний фільм розповідає про зусилля американця Білла Картера та його спроби пояснити ірландським зіркам щодо глибокого впливу, який вони мали на жителів Сараєво. Зрештою Картер узяв інтерв’ю в гурту U2 перед концертом в Італії і його транслювали в новинних програмах у Сараєво. Гурт вийшов на сцену в Сараєво у вересні 1997 року, після закінчення війни.

 

Документальний фільм дебютував на Paramount+ у вівторок. У фільмі з'являється колишній президент США Білл Клінтон, який обіймав цю посаду в 1993—2001 роках.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter