Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Метт Деймон із родиною став жертвою повідомлення про замінування

Факти

Марія КАЛУШ
15 липня 16:42
153
Джерело: Газета "Життєві історії"

Метт Деймон на відпочинку в Греції

Метт Деймон із родиною став жертвою повідомлення про замінування

Життєві історії

 

 

Підвідділ поліції Міконосу вжив негайних заходів після отримання анонімного електронного листа об 23:00, в якому неправдиво стверджувалося, що в чотирьох пляжних барах на всьому грецькому острові, популярному серед туристів, закладено вибухові пристрої. 


У суботу, коли близько 4000 відвідувачів насолоджувалися нічним відпочинком, власників барів закликали зробити тихіше музику і спокійно та організовано провести відвідувачів до виходу. 
Деймон, який провів останній тиждень на Міконосі зі своєю сім'єю, був серед тих, хто перебував у третьому закладі, що зазнав нападу, і його негайно евакуювали. 


У соціальних мережах, знятих на місці події, 53-річний актор мав вигляд спокійного та  слухняного, коли він виконував інструкції і виходив назовні. 

 


Описуючи місце події, один із власників бару розповів грецькому виданню Protothema: "Отримавши повідомлення від поліції, ми негайно зробили музику тихіше і спокійно провели наших гостей у безпечне місце. Це була складна ситуація, але нам вдалося зберегти порядок". Пізніше місцева поліція підтвердила, що повідомлення було неправдивим. 


Деймон відпочиває на острові з дружиною Лучіаною та чотирма доньками: 25-річною Алексією, 18-річною Ізабеллою, 15-річною Джією та 13-річною Стеллою. Алексії, пасербиці Деймона, було чотири роки, коли він познайомився з Лучіаною в переповненому нічному клубі Маямі 2003 року під час знімання фільму "Застряг на тобі" у Флориді. 


"Метт розповідав, що він побачив мене в іншому кінці кімнати, і на мене падало світло. "Так, це був нічний клуб там скрізь було світло!" розповіла Лучіана в інтерв'ю для австралійського Vogue 2018 року.

 

 

Пара підтвердила свої заручини у вересні 2005 року, а майже за три місяці одружилася на приватній цивільній церемонії в Мангеттенському бюро реєстрації шлюбів.
"Він сказав: "Мені подобається, що ти мама, і це твій пріоритет". Деякі хлопці, можливо, думали б інакше, вважали б це складним, але для нього це було не так".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter