Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Метт Деймон і Бен Аффлек продають свої нові фільми компанії Netflix

Люди

Степан СЕМКІВ
04 липня 11:13
475
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Метт Деймон і Бен Аффлек: справжня чоловіча дружба

Метт Деймон і Бен Аффлек продають свої нові фільми компанії Netflix

Життєві історії

 

Стрімінговий сервіс придбав права на трилер RIP, режисером якого є Джо Карнахан, підтвердив The Hollywood Reporter. За проєктом стоїть продюсерська компанія Деймона і Аффлека Artists Equity.


Деймон і Аффлек зіграють у фільмі одну з головних ролей, а також виступлять продюсерами. Подробиць сюжету поки не розголошують.


Минулого місяця THR повідомляв, що знімальний майданчик для фільму шукають у всьому місті, щоб провести знімання восени.


Дві зірки, які отримали "Оскар" за роботу над сценарієм до фільму "Розумниця Вілл Гантінг", нещодавно знялися разом у фільмі Amazon "Повітря", присвяченому бренду Air Jordan, режисером якого виступив Аффлек. Деймон і Аффлек також знімалися разом у таких фільмах, як "Догма" і "Остання дуель", а ще знялися в рекламі пончиків Dunkin' Donuts, яку транслювали під час цьогорічного Суперкубка.


Серед інших проєктів від Artists Equity майбутній сиквел фільму "Бухгалтер" з Аффлеком і фільм "Нестримні" з Дженніфер Лопес, який зніматимуть на студії Amazon MGM. Artists Equity, яку було засновано, щоб запропонувати участь у прибутку більшій кількості членів акторського складу та знімальної групи, також стоїть за драмою Кілліан Мерфі "Такі дрібниці" (Small Things Like These), яку планує випустити Lionsgate.


Далі Деймон зіграє проти брата Аффлека Кейсі Аффлека у фільмі Дага Лімана "Підбурювачі", який також виходить на екрани від Artists Equity і має вийти в прокат наступного місяця. Серед нещодавніх робіт Аффлека трилер Роберта Родрігеса "Гіпнотик" 2023 року.

 


Довідка. 

Бен Аффлек і Мет Деймон не просто колеги по акторській майстерності, а й близькі друзі, чия дружба сягає корінням у дитинство. Обидва актори народилися в Кембриджі, штат Массачусетс, США, і виросли за два квартали один від одного. З раннього віку вони поділяли спільну пристрасть до акторської майстерності та разом брали участь у шкільних постановках.


Їхня дружба стала рушійною силою їхнього професійного успіху. Вони підтримували один одного в акторських починаннях, ділилися порадами та разом писали сценарії.
Найвідомішим плодом їхньої співпраці став фільм "Розумник Вілл Гантінг" (1997), який вони написали у співавторстві та знялися в ньому. Цей фільм приніс їм "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій.

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter