Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Мерая Кері виступила на ювілейному концерті в Лас-Вегасі

Люди

16 квітня
136

Мерая Кері на концерті

Мерая Кері виступила на ювілейному концерті в Лас-Вегасі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Попспівачка Кері відзначила свій альбом 2005 року The Emancipation of Mimi із 14 композицій святковим концертом у Лас-Вегасі. Альбом розійшовся накладом понад 10 мільйонів копій усім світом і підняв співачку на вершину чартів. Успіху Emancipation of Mimi сприяв хіт №1 We Belong Together і сингли It's Like That, Shake it Off, Get Your Number, Don't Forget About Us, Fly Like a Bird і Say Somethin.

 

Кері запропонувала власну версію туру Eras Tour у стилі Тейлор Свіфт, описуючи історію свого життя та музичну кар’єру зі шквалом хітів. Разом із піснями, які виконала співачка, глядачі побачили чимало відео та голосів за кадром із її бестселера мемуарів The Meaning of Mariah Carey. 

 

«Вона так довго була налякана й самотня, і все ж у темряві ніколи не втрачала світла», — каже Кері голосом за кадром, який відтворювався, коли в залі стало темно. Проте залишилося мерехтливе світло за завісою від підлоги до сцени з написом «Мімі» гігантськими літерами. «Мільйони людей знають її, але ніколи не знали. Вона маленька Мерая, і багато в чому це її бачення», — говорить голос за кадром. 

 

Коли завіси розсунули, за ними в центрі сцени стояла Кері, занурена у свій дебютний сингл Vision of Love. Далі був сет-лист у хронологічному порядку, коли Мерая пройшла через перші дні своєї рекордної кар’єри з піснями Emotions, Make it Happen і ремейком пісні Майкла Джексона I’ll Be There із партнером з дуету Треєм Лоренцом. 

 

Коли настав час зануритися в «Мімі», Кері кілька разів змінювала одяг і зізналася, що зіпсувала хореографію для однієї зі своїх танцювальних програм. «На репетиції було краще», — пожартувала Мерая, яка мала найбільш розслаблений і впевнений у собі вигляд. 

 

https://www.hollywoodreporter.com/ 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter