Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Маркл розповіла, що тримається якнайдалі від соціальних мереж

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
09 березня 08:33
228
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість вважає, що соцмережі небезпечні

Меган Маркл розповіла, що тримається якнайдалі від соціальних мереж

ШОУ-БІЗНЕС

 

Меган Маркл — американська акторка, виступаючи на дискусійній панелі SXSW під назвою «Подолання бар’єрів, формування наративів: як жінки поводяться на екрані та поза ним», розповіла про відсторонення від соціальних мереж та всюдисущий негатив там. Про це повідомляє видання Variety.


«Так, соціальні медіа — це середовище, в якому багато цього (токсичності). Зараз я тримаюся від них на відстані лише заради власного добробуту», — сказала вона.


Вона поділилася, що отримала найбільше негативних коментарів в інтернеті, коли була вагітна двома дітьми чи коли вони вже народилися.

 


«Треба подумати, чому люди так ненавидять. Це жорстоко. І звичайно, коли ви вагітні або народжуєте, стаєте мамами, то знаєте, що той час такий ніжний і священний.  Ви можете або піддатися цьому, або майже піддатися тому, наскільки це боляче. І, можливо, в деяких випадках цей інстинкт ссавців просто спрацював: зробіть усе можливе, щоб захистити свою дитину, а відтак захистіть себе», — пояснила Маркл.


Меган також обговорила свій дискомфорт через те, як часто жінки націлюються на інших жінок в інтернеті.


«Відверто кажучи, вважаю найбільш тривожним, особливо як прихильника жінок, є те, скільки ненависті жінки виливають іншим жінкам. І я не можу зрозуміти цього», — доповнила вона.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter