Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Маркл продовжує свої публічні виступи без принца Гаррі

Люди

Степан ПАВЛІВ
16 жовтня 10:40
48
Джерело: Газета "Життєві історії"

Меган Маркл розповіла про проблему знущання

Меган Маркл продовжує свої публічні виступи без принца Гаррі
Тріщина у сімейних стосунках

Життєві історії

 

 

2 жовтня герцогиня Сассекська завітала до організації Girls Inc. у Великій Санта-Барбарі, щоб поспілкуватися на тему, яка її дуже цікавить: програма «цифрового здоров'я», яку співфінансує фонд Archewell Foundation.


Із цієї нагоди Меган вдягнула блакитну сорочку на ґудзиках, яку заправила у вільні білі штани. Коричневий ремінь підперезав талію, а коричневі туфлі-човники трохи додали їй зросту. Мати двох дітей уклала темне волосся у вільну зачіску й вибрала мінімальний макіяж.


Принца Гаррі не було, і це стає все більш поширеною тенденцією, оскільки інсайдери стверджують, що в подружжя виникли серйозні непорозуміння. Колись нерозлучний дует часто відвідував публічні заходи разом. Їхні нещодавні сольні виступи також підживлюють чутки про негаразди в родині.

 


За словами Лариси Мей, засновниці HalfTheStory та гості заходу, Меган розповіла про те, що стала жертвою булінгу. «Ми провели вправу, під час якої обговорили кілька сценаріїв, і Меган розповіла про те, що вона одна з тих, із кого найбільше знущаються у світі,  розповіла Мей в інтерв'ю виданню Vanity Fair. Ми попросили дівчат розмахувати цими маленькими смайликами і говорити про те, як кожен із цих сценаріїв вплинув би на них емоційно».


Ще у вересні Гаррі та Меган розповіли CBS Mornings про своє бажання підвищити обізнаність про небезпеку кібербулінгу. Меган поділилася: «Наші діти маленькі, їм три і п'ять років. Вони дивовижні. Але все, що ми, батьки, хочемо зробити це захистити їх, сказала Меган. І тому, коли ми бачимо, що відбувається в онлайн-просторі, ми знаємо, що там іще багато роботи, і ми просто щасливі, що можемо бути частиною змін на краще».


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter