Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Маркл читала маленьким дітям у лікарні книгу

Факти

Степан СЕМКІВ
03 квітня 13:39
182
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Меган Маркл у дитячій лікарні

Меган Маркл читала маленьким дітям у лікарні книгу

Життєві історії

 

 

Герцогиня Сассекська розважала маленьких пацієнтів у дитячій лікарні Лос-Анджелеса (CHLA). Вона читала дітям книгу американської письменниці Андреа Біті. Лікарня розташована за 90 хвилин їзди від будинку в Монтесіто, де Меган проживає з принцом Гаррі та їхніми двома дітьми. 


Маркл демонструє чудові акторські здібності, із захопленням читає й обіймається з малечею. «Діти сміялися та співали, коли герцогиня перетворювалася на персонажа кожної сторінки, коли вона читала улюблені книжки пацієнтів», — йдеться в офіційній заяві про візит ВІП-гості.

 

 

Читання книжок є частиною кампанії Make March Matter, щорічного збору коштів у лікарні, метою якого є вселити надію та побудувати здоровіше майбутнє за допомогою «знаменитостей, бізнесу та широкої спільноти». У межах програми «Буквальне зцілення» в CHLA щороку сім’ям роздають понад 65 000 книг.


Книжка «Інженер» — це ілюстрована розповідь про дівчину та її мрію стати великим інженером. Автор Андреа Біті відома тим, що заохочує дівчат насолоджуватися предметами і створювати різноманітні винаходи. В анотації книжки зазначено: «Там, де деякі люди бачать сміття, Розі Ревір бачить натхнення. Сама вночі у своїй кімнаті, сором’язлива Розі будує чудові винаходи з усіх наявних предметів».


Герцогиня є також авторкою дитячих видань. Вона випустила у світ книжку «Лавка». Це історія, навіяна стосунками Арчі з його батьком, принцом Гаррі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Зак Ефрон потрапив до лікарні в Іспанії після відпочинку
05 серпня 13:00 312
Бруклін Бекхем потрапив до лікарні після травми плеча
04 серпня 22:30 358
ВЕСНА РОЗПОЧНЕТЬСЯ З ОСЕНІ
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
ВЕСНА РОЗПОЧНЕТЬСЯ З ОСЕНІ
19 червня 00:44 109