Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Меган Фокс розкрила подробиці своїх стосунків

Люди

21 березня
353

Любовна криза в зірки

Меган Фокс розкрила подробиці своїх стосунків

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Меган Фокс розповіла, що більше не планує одружуватися зі своїм хлопцем. Американська акторка та репер Колсон Бейкер (Machine Gun Kelly) розпочали свій роман 2020 року. 2022 року стало відомо про їхні заручини.

 

Рік тому в медіа проінформували, що у стосунках пари трапилася криза. Меган і Колсон далі разом з’являлися на публіці й подорожували. Та нещодавно 37-річна зірка відмовилась пояснювати теперішній статус їхнього роману. На подкасті в Алекса Купера Call Her Daddy своїми відповідями Фокс підтвердила, що вони розірвали заручини.

 

 

«Перебуваючи в цих стосунках, я зрозуміла, що вони не на загал. Тому на цю мить у мене немає коментарів щодо статусу стосунків. Більше нічого не хочу пояснювати»,  розповіла зірка. Також вона зазначила, що завжди відчуватиме зв'язок із Бейкером.

 

Хлопець намагався всіма силами довести Меган свою любов. Колсон зробив татуювання на половину тіла, прикривши ним старі тату. Так він хотів показати Меган Фокс свою абсолютну відданість.

 

«Він хоче, щоб вона знала, незалежно від того, що хтось робив зі своїм тілом, вони обоє розділяють одне одного і його тіло є її тілом. Він також хотів прибрати плутанину зі своїх попередніх татуювань. Усунути безлад, який час до часу виникає в їхніх стосунках. Він прагнув показати їй, що може змінитися на користь їхнім стосункам», додав інсайдер.

Останні новини. Портал STORRISS

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter