Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс поділилася життєвим досвідом і дала пораду жінкам

Люди

Богдана СВІТЕНКО
15 квітня 20:13
614
Джерело: Газета "Життєві історії"

Меган Фокс дала пораду

Меган Фокс поділилася життєвим досвідом і дала пораду жінкам

Життєві історії

 

Американська акторка та модель Меган Фокс поділилася важливою порадою. 37-річна зірка фільму «Трансформери», за місяць після того, як підтвердила розрив своїх заручин із Machine Gun Kelly,  порадила жінкам не витрачати свою енергію на чоловіків.

 

«Не знаю, чи я найкраща людина, щоб давати поради, але раджу просто навчитися чогось важливого, або розвинути своє хобі й не витрачати енергію на хлопців. Усе, що вони можуть зробити, це «знесилити» вас. Просто рухайся далі. Інвестуйте в себе», сказала Меган.

 

 

Меган і Колсон розпочали свій роман 2020 року й ніколи не боялися демонструвати свої стосунки на публіці. Нещодавно стало відомо, що одруження між Фокс та її обранцем Колсоном Бейкером (Machine Gun Kelly) не буде. Пара повідомила про розрив заручин, але точного статусу своїх стосунків вони не називають. Тепер вони живуть окремо та розв'язують свої проблеми. 

 

Під час одного зі своїх інтерв’ю актриса розповіла: «Я зрозуміла, перебуваючи в цих стосунках, що вони не для публіки. Тому думаю, що на цей час у мене немає коментарів щодо їхнього статусу». 

 

У Фокс також є троє синів від першого шлюбу з актором Браяном Остіном: 11-річний Ноа, 10-річний Боді та 7-річний Джорні.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter