Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс не очікує на поповнення в сім’ї

Факти

Богдана СВІТЕНКО
29 липня 14:40
286
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Меган Фокс і MGK

Меган Фокс не очікує на поповнення в сім’ї

Життєві історії

 

Американська кіноакторка та модель Меган Фокс не вагітна. Це підтвердило джерело Us Weekly. Хоча в останньому кліпі свого хлопця Колсона Бейкера (Machine Gun Kelly або просто MGK) Меган має вигляд, ніби вона вагітна.

 

 

Відео швидко породило припущення серед фанів про те, що Фокс очікує на ще одну дитину, батьком якої стане Бейкер. Титри ще більше збентежили шанувальників, оскільки в останньому рядку було написано: «Представляємо: дитина Вайолет Лейка».

 

Ні музикант, ні зіркова акторка не коментували цих чуток. І в Меган, і в Колсона є діти від попередніх стосунків. У Бейкера є спільна 14-річна донька Кейсі з Еммою Каннон, а у Фокс троє синів від першого шлюбу з американським актором Браяном Остіном Гріном: 11-річний Ноа, 10-річний Боді та 7-річний Джорні.

 

38-річна Маган Фокс і 34-річний Колсон Бейкер перебувають у стосунках з 2020 року. Раніше жінка розповідала, що під час їхнього роману вона пережила викидень. «Ніколи в житті я не переживала нічого схожого. Це було дуже важко для нас обох. І це відправило нас у дуже дику подорож разом і окремо, і разом і окремо, і разом і окремо, і разом і окремо, намагаючись зорієнтуватися: «Що це означає? Чому це сталося?» сказала Меган.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter