Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс і Machine Gun Kelly комунікують і знову зближуються

Факти

03 липня
195

Меган Фокс і її бойфренд

Меган Фокс і Machine Gun Kelly комунікують і знову зближуються

 

 

Меган Фокс і Machine Gun Kelly (MGK) тримають нас у напруженні! Нещодавно вони провели вечір побачень на святкуванні літнього сонцестояння Nemacolin: вечеря та виступ на курорті у Фармінгтоні, штат Пенсильванія.


Із цієї нагоди зірка "Тіла Дженніфер" підтримала тренд на відсутність штанів, одягнувши великий блейзер у смужку з панчохами в сітку, підв'язками та підборами. Доповнила образ багатошаровим намистом і залишила темний проділ у центрі. Макіяж був мінімальним, а губи вона нафарбувала ніжно-рожевою помадою.

 

Machine Gun Kelly крайній справа

 

Співачка обрала повністю чорний ансамбль у візерунчастому костюмі, який доповнила поясом-ланцюжком на одній нозі, срібними прикрасами та мокасинами. На заході вони змішалися з іншими зірками, серед яких були Едріан Броуді та Ніл Патрік Гарріс.


Зіркова пара познайомилася 2020 року, а за два роки заручилася. За ці два роки вони пережили багато публічних скандалів, зокрема, чутки про зраду, розставання, розірвання заручин і знову возз'єднання.


Нещодавно пару бачили в Stagecoach, і, за словами джерела, яке говорило з ET, дует "розвиває свої стосунки один день за раз". Джерела стверджують, що Меган Фокс і MGK мають "послідовну комунікацію". 


"Вони ходять на терапію бути повністю прозорими одне з одним щодо своїх почуттів і підтримувати постійну комунікацію", розповів інсайдер виданню.
Джерело додало: "Вони мали справу з деякими проблемами довіри, але обоє докладають постійних зусиль, щоб залишатися відданими своїй спільній кінцевій меті бути разом назавжди. Вони також поважають особистий простір одне одного, коли це потрібно, що є ключовим для них у цей час".


Пару постійно переслідують папараці та онлайн-спекуляції, що спонукало джерело сказати: "Загалом, вони роблять усе можливе, щоб у них усе вийшло, і не забувають про своїх дітей. Вони намагаються тримати свої стосунки якомога більш приватними йзахищають дітей від будь-якої драми чи зовнішнього шуму".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter