Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Marvel розповів про плани щодо знімання фільмів у 2025 році

Люди

08 травня
56

Marvel зменшить кількість фільмів

Marvel розповів про плани щодо знімання фільмів у 2025 році

ЗІРКИ STORRISS

 

 

На тлі розмов про загальну «втому від супергероїв» серед глядачів генеральний директор Disney Боб Айгер сказав інвесторам, що компанія планує зосередитися на якості, а не на кількості. Тобто буде зменшено кількість фільмів і телесеріалів Marvel.

 

«Ми плануємо повільно зменшувати обсяги і переходити до, ймовірно, двох серіалів на рік і зменшимо випуск фільмів з, можливо, чотирьох на рік до двох або максимум трьох», сказав Айгер.

 

Рішення, ймовірно, набуде чинності найближчими роками та не вплине на жоден із цьогорічних проєктів, зокрема «Дедпул і Росомаха» Раяна Рейнольдса та Г’ю Джекмана, а також спін-оф WandaVision «Агата».

 

Однак, незважаючи на їхні плани уповільнити темпи, Marvel, схоже, буде дуже зайнятий 2025 року: «Капітан Америка: Чудовий новий світ» вийде в кінотеатри 14 лютого 2025 року; «Громовиці» вийдуть 2 травня 2025 року; перезапуск «Фантастичної четвірки» з Педро Паскалем, Ванессою Кірбі, Джозефом Квінном та Ебоном Мосс-Бахрахом у головних ролях стартує 25 липня 2025 року; і «Клинок» під керівництвом Махершали Алі заплановано до виходу 7 листопада 2025 року. 

 

Крім того, здається, що обидва фільми про Месників: «Месники: Династія Канг» 2026 року та «Таємні війни» 2027 року — заплановані також. Хоча поки що не відомо, хто зіграє лиходія Канга Завойовника. Контракт з актором Джонатаном Мейджорсом після того, як його торік засудили за звинуваченнями в нападі та домаганнях, наразі остаточно не підтверджено.

 

Щодо телебачення, то Marvel, раніше анонсувала анімаційний спін-оф «Чорної пантери» під назвою «Очі Ваканди», мультсеріал «Людина-павук», мінісеріал Marvel Zombies і бойовики «Залізне серце» та «Сміливець: Народжений знову» також готові, але поки що не підтверджено будь-яку з відповідних дат випуску.

 

Джерело: https://ew.com/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter