Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мартін Скорсезе зніматиме два нові фільми із зірковими акторами

Люди

Степан СЕМКІВ
18 квітня 17:50
210
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мартін Скорсезе залучає зірок кіно

Мартін Скорсезе зніматиме два нові фільми із зірковими акторами

Життєві історії

 

 

Після десяти номінацій на «Оскар» за торішню кримінальну епопею «Вбивці квіткової повні» 81-річний режисер Мартін Скорсезе визначив кілька наступних проєктів. Джерела видання кажуть, що режисер планує зняти два фільми один за одним: перший про Ісуса, а другий біографічний фільм про Френка Сінатру.


Оскароносний режисер планує самостійно фінансувати фільм «Життя Ісуса», заснований на книзі Сюсаку Ендо 1973 року. Скорсезе прагне залучити зірку фільму «Мовчання» Ендрю Гарфілда у стрічку «Ісус». Наразі не зрозуміло, 40-річного актора шукають на головну роль чи на роль одного з учнів. Виробництво стрічки розпочнеться цього року, а знімання відбуватимуться в Ізраїлі, Італії та Єгипті. 

 

 

Скорсезе планує зібрати зірковий акторський склад: Леонардо ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Аву Гарднер. Із двома найбільшими кінозірками планети в головних ролях фільм спричинив інтерес у великих студій і стримерів. Apple, яка профінансувала «Вбивцю квіткової повні» на суму 215 мільйонів доларів, хотіла б продовжити співпрацю зі Скорсезе. Проте Sony, як кажуть, є фаворитом, який отримає право на співпрацю з режисером.


Також на найближчому горизонті співпраця режисера Скорсезе зі Стівеном Спілбергом над серіалом «Мис страху» для Apple TV+. Дві легенди виступатимуть виконавчими продюсерами проєкту, заснованого на фільмах Universal 1991 і 1962 років. 


Джерело: https://variety.com

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter