Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24

Люди

28 вересня
209

Зірка фільму "Кінгсман" підтримує Україну

Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24

Марк Стронг — британський актор, став новим амбасадором президентської ініціативи UNITED24. Про це повідомляє пресслужба Володимира Зеленського.


Зірка фільмів  "Кінгсман", "Шерлок Голмс", "Загадкове вбивство — 2", "Рок-н-рольник" просуватиме українські ідеї у світі та працюватиме у сфері освіти та науки, щоб підтримувати українські школи.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Маємо відтепер і нового амбасадора нашої фандрейзингової платформи UNITED24. Ним став британський актор Марк Стронг. Ми говорили сьогодні. І я подякував за рішення Марка працювати за напрямом "Освіта і наука". Його метою буде збирання коштів на відбудову українських шкіл. Наше завдання — дати всім українським дітям змогу навчатись у школі, а не дистанційно там і тоді, де й коли це дозволяють безпекові умови", — прокоментував президент у традиційному вечірньому зверненні.

 


Як відомо, на сьогодні платформа UNITED24 змогла зібрати понад 470 мільйонів доларів. 


"Майже пів мільярда благодійних внесків із більш як 110 країн світу. Різні країни, різний рівень внесків. Це й люди допомагають — звичайні люди, і компанії. Я дякую всім", — доповнив він.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


До слова, амбасадорами також є американська акторка українського походження Кетрін Винник ("Вікінги"), футболіст Андрій Шевченко, актор Марк Гемілл, який зіграв Люка Скайвокера у франшизі "Зоряні війни", гурт Imagines Dragons та багато інших.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter