Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі знову показала свій животик на прем'єрі фільму

факти

Степан ПАВЛІВ
15 вересня 20:27
24
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі демонструє стиль для вагітних

Марго Роббі знову показала свій животик на прем'єрі фільму
Зіркова актриса на прем'єрі

 

 

Цього тижня Марго Роббі знову з гордістю продемонструвала свій животик на прем'єрі фільму «Моя стара дупа», який вона продюсувала в Лос-Анджелесі. 34-річна номінантка на премію «Оскар» та зірка стилю засліпила шанувальників у розкішній сірій мідісукні з відкритими плечима, яка підкреслила її вигини, в поєднанні з елегантними тонкими чорними підборами.


На довершення свого образу актриса Барбі додала блискучий золотий браслет-ланцюжок і мінімалістичні мерехтливі сережки. Щодо гламуру, то Роббі розпустила свої фірмові світлі локони, розділивши їх по центру й уклавши в гладкий прямий проділ. У макіяжі актриса зробила тонку димчасту підводку для очей, рожеві рум'яна на високих вилицях і глянцеві рожеві губи.


На червоній доріжці Роббі позувала разом із Меган Парк, режисером, сценаристом і продюсером фільму «Моя стара дупа», а також виконавицею головної ролі Мейзі Стеллою. Останнім часом Роббі хизувалася своїм животиком у низці стильних виходів у світ. Раніше цього року зірка «Хижих птахів» (яка чекає на первістка від свого чоловіка Тома Акерлі) згадувала, що її роль продюсера  це постійна робота, яка не припиняється навіть тоді, коли вона відходить від акторської кар'єри.

 


Ще в січні Роббі розповіла про це виданню Deadline: «Усі запитують: "У тебе перерва?". А я відповідаю: "Ви ж знаєте, що я продюсер [у своїй продюсерській компанії LuckyChap], так? У нас немає перерви"». 


Марго продовжила: «Я також думаю, що всім, напевно, вже набридло мене бачити. Мені, напевно, варто зникнути з екранів на деякий час. Чесно кажучи, якщо я знімуся в іншому фільмі занадто швидко, люди скажуть: «Знову вона? Ми щойно провели з нею ціле літо. Це вже в минулому». Я не знаю, що робитиму далі, але сподіваюся, що це буде нескоро».


Джерело: https://www.shefinds.com/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter