Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі, зірка "Барбі", відпочивала на озері Комо із чоловіком

Люди

Марія КАЛУШ
08 липня 10:32
735
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі із чоловіком Томом Акерлі

Марго Роббі, зірка "Барбі", відпочивала на озері Комо із чоловіком

Життєві історії

 

 

Зіркова актриса Марго Роббі із чоловіком потішили фанатів своїми стильними образами та зворушливими моментами під час нещодавнього відпочинку на мальовничому озері Комо в Італії.


34-річна акторка, відома за ролями у фільмах "Барбі", "Хижі птахи" та "Загін самогубців", продемонструвала свій бездоганний літній стиль, одягнувши вкорочену білу футболку, що оголювала живіт, чорні штани та елегантний чорний піджак. Її образ доповнювала кремова шкіряна сумка. Том Акерлі, 34-річний кінопродюсер і чоловік зірки, гармонійно доповнив ансамбль Марго, одягнувши кремову сорочку та штани кольору хакі.

 


Пара, тримаючись за руки, спускалася в човен, насолоджуючись теплою погодою та мальовничими краєвидами озера Комо. Їхні щирі усмішки та щасливі очі свідчили про те, що вони насолоджуються вільним часом разом. Цей відпочинок став для Марго та Тома нагодою не лише розслабитися та відволіктися від роботи, а й зміцнити свої стосунки, якими вони пишаються.


Відомо, що пара одружилася 2016 року, а познайомилася ще 2013 року під час роботи над фільмом "Французький люкс". Відтоді вони співпрацюють не лише як подружжя, а й як успішні продюсери, маючи спільну компанію LuckyCap Entertainment.


Незважаючи на публічність, Марго та Том намагаються вести приватне життя, рідко ділячись особистими моментами з громадськістю. Однак ця поява на озері Комо потішила шанувальників пари, які з радістю спостерігають за їхнім щасливим життям. Фотографії та відео, що їх зробили папараці, швидко поширилися в мережі, породивши хвилю захоплення та розчулення у фанатів.

 


Цей короткий, але насичений відпочинок став іще одним доказом міцного зв'язку та щирих почуттів між Марго Роббі та Томом Акерлі, надихаючи мільйони людей у всьому світі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter