Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марґо Роббі з’явилася в аеропорту Торонто з чоловіком

Факти

Богдана СВІТЕНКО
08 серпня 14:30
709
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марґо Роббі та Том Акерлі

Марґо Роббі з’явилася в аеропорту Торонто з чоловіком
Марґо Роббі прилетіла в Торонто

Життєві історії

 

Австралійська акторка Марґо Роббі прилетіла в Торонто (Канада) разом зі своїм чоловіком Томом Акерлі. Подружжя помітили в аеропорту, коли вони штовхали свої валізи.

 

 

34-річна зірка фільму «Барбі», яка зараз перебуває при надії, була одягнена у зручний для подорожей одяг, а саме в жакет, який прикривав її живіт, легінси та кепку. Загальний образ добре поєднувався між собою однією колірною гамою. Допоки вагітна Марґо прямувала зі своїм багажем по терміналу, її обличчя було прикрите чорною маскою. Також вона додала декілька золотих прикрас до свого образу.

 

Новина про вагітність Марґо Роббі стала відомою для всіх лише місяць тому. Як повідомляють джерела, подружжя, яке очікує на народження свого первістка, відразу відчуло полегшення.

 

 

Марґо Роббі та Том Акерлі розпочали свої стосунки 2014 року, а одружилися 2016 року. «Ми так довго були друзями. Я завжди була закохана в нього, але думала, що він ніколи не покохає мене у відповідь», розповіла Роббі. Здебільшого Марґо та Том стараються тримати свої стосунки якомога далі від камер і громадськості. До 2017 року вони навіть не з’являлись разом на червоних доріжках.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter