Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі дарувала Раяну Гослінгу подарунки щодня під час знімань "Барбі"

Факти

Михайло СТОЛЯР
01 вересня 12:36
377
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Марго Роббі дарувала Раяну Гослінгу подарунки щодня під час знімань "Барбі"

Марго Роббі — голлівудська акторка, яка зіграла головну роль у стрічці "Барбі", поділилась, що дарувала невеличкі подарунки своєму колезі Раяну Гослінгу щодня під час знімань. Про це повідомляє CNN із посиланням на видання Vogue.


У популярній кінокартині зірка виконала роль легендарної ляльки Барбі, а Раян Гослінг зіграв її бойфренда, Кена. Щодня упродовж знімань Марго, щоб підтримати акторську хімію між ними, робила подарунки Раяну. Це створювало затишну атмосферу на знімальному майданчику та сприяло позитивній роботі в команді.

 

"Вона залишала рожевий подарунок із рожевим бантом, від Барбі Кенові, щодня, поки ми знімалися. Усі вони були пов’язані з пляжем", — розповів про це Гослінг.


В інтерв’ю знаменитість також згадала про критику, що приклеїлась до образу Барбі. Вона висловила бажання знайти спосіб прибрати цей момент у фільм, щоб показати відому ляльку як символ сили й самовираження.

 


Також варто зазначити, що продюсерська компанія Роббі, — LuckyChap Entertainment, — мала дуже вагомий вплив на виробництво і рекламу кінострічки. Їхній внесок сприяв запуску цього фільму і допоміг зреалізувати задуману концепцію.


У процесі підготування до ролі іграшки Барбі акторка теж отримувала подарунки від своїх друзів, які допомагали їй краще зрозуміти свою персонажку.


Доповнимо, що фільм "Барбі" зібрав у прокаті понад мільярд доларів, що зробило його одним із найкасовіших за 2023 рік. До того ж проєкт посів першу сходинку у списку найкасовіших стрічок, які зняла жінка-режисер.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню. 

 

Гороскоп на сьогодні для усіх знаків Зодіаку

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter