Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі дарувала Раяну Гослінгу подарунки щодня під час знімань "Барбі"

Факти

01 вересня
340

Марго Роббі дарувала Раяну Гослінгу подарунки щодня під час знімань "Барбі"

Марго Роббі — голлівудська акторка, яка зіграла головну роль у стрічці "Барбі", поділилась, що дарувала невеличкі подарунки своєму колезі Раяну Гослінгу щодня під час знімань. Про це повідомляє CNN із посиланням на видання Vogue.


У популярній кінокартині зірка виконала роль легендарної ляльки Барбі, а Раян Гослінг зіграв її бойфренда, Кена. Щодня упродовж знімань Марго, щоб підтримати акторську хімію між ними, робила подарунки Раяну. Це створювало затишну атмосферу на знімальному майданчику та сприяло позитивній роботі в команді.

 

"Вона залишала рожевий подарунок із рожевим бантом, від Барбі Кенові, щодня, поки ми знімалися. Усі вони були пов’язані з пляжем", — розповів про це Гослінг.


В інтерв’ю знаменитість також згадала про критику, що приклеїлась до образу Барбі. Вона висловила бажання знайти спосіб прибрати цей момент у фільм, щоб показати відому ляльку як символ сили й самовираження.

 


Також варто зазначити, що продюсерська компанія Роббі, — LuckyChap Entertainment, — мала дуже вагомий вплив на виробництво і рекламу кінострічки. Їхній внесок сприяв запуску цього фільму і допоміг зреалізувати задуману концепцію.


У процесі підготування до ролі іграшки Барбі акторка теж отримувала подарунки від своїх друзів, які допомагали їй краще зрозуміти свою персонажку.


Доповнимо, що фільм "Барбі" зібрав у прокаті понад мільярд доларів, що зробило його одним із найкасовіших за 2023 рік. До того ж проєкт посів першу сходинку у списку найкасовіших стрічок, які зняла жінка-режисер.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню. 

 

Гороскоп на сьогодні для усіх знаків Зодіаку

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter