Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

MamaRika поділилась, скільки заробляє і витрачає на місяць

Люди

21 серпня
631

MamaRika поділилась, скільки заробляє і витрачає на місяць

MamaRika — українська співачка, розсекретила, який у неї місячний заробіток і скільки витрачає на оренду сімейного двоповерхового будинку. Про це вона розповіла у програмі "Люкс ФМ".


Артистка нещодавно перебралась із чоловіком та сином до нового будинку поблизу Києва. За її словами, оренда виходить дорожче, ніж за попередню оселю, проте власником виявився шанувальник її творчості, тож він зробив знижку.


"Оренда понад 1000 доларів. Це не так страшно за такий великий будинок. Нам насправді зробили гарну ціну, тому що власник будинку знає мене ще від часів Еріки", — зазначила співачка.

 

Фото: instagram.com/mamarika_official/


MamaRika до того ж поділилась інормацією про свої доходи. На місяць вона заробляє понад 100 тисяч гривень, але здебільшого всі кошти витрачає на зарплату команді.


"Мабуть, 100 тисяч гривень на місяць. У мене є команда, якій я плачу зарплатню. Там тільки зарплати порахувати — і вже виходить", — сказала зірка.


Також вона зізналась, як велика війна вплинула на її гонорари.


"Можна і більше, можна і безплатно, якщо це благодійний захід, звичайно. Зараз немає фіксованого прайсу. Тепер часи такі, коли  бувають усілякі винятки. Входимо у становище", — доповнила співачка.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter