Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус у повсякденному стилі підтримала барабанщика гурту Liily

Факти

Марія КАЛУШ
07 вересня 12:47
194
Джерело: Газета "Життєві історії"

Майлі Сайрус і її бойфренд Макс Морандо

Майлі Сайрус у повсякденному стилі підтримала барабанщика гурту Liily
Зіркова співачка та її коханий

Життєві історії

 

 

Володарка «Ґреммі» та співачка Сайрус підтримала свого бойфренда Макса Морандо та його гурт Liily під час їхнього виступу в The Roxy в Західному Голлівуді, Каліфорнія. Зберігаючи повсякденний, але розкішний вигляд, вона була одягнена в просту чорну футболку і чорні сонцезахисні окуляри.


Її каштанове волосся було зібране в акуратний пучок, а до образу додано блиску сережки, каблучки та витончене намисто. 


Співачка The Flowers була усміхнена, коли вона застрибнула на пасажирське сидіння свого близького друга і стиліста, Бредлі Кеннета, після виходу з Roxy. Шанувальники похвалили її природну красу в коментарях під публікацією Джареда в інстаграмі:


«Майлі, ти маєш гарний вигляд». «У неї чудовий виглядає». «Її зачіска чудова! Це моє натхнення для зовнішнього вигляду на роботі». «Подумала, що це її мама! Вона виглядає щасливою!»
Вперше про романтичні стосунки пари заговорили в грудні 2021 року, коли їх помітили за лаштунками спеціального випуску Miley's New Year's Eve Party на каналі NBC. Наразі Морандо є барабанщиком гурту Liily.

 


В інтерв'ю британському Vogue ікона Bangerz розповіла, як вона познайомилася з Морандо. «Ми пішли на побачення наосліп. Ну, воно було сліпим для мене і не зовсім для нього. Я подумала: «Найгірше, що може статися, це якщо я піду», сказала вона.


У лютому 2024 року інсайдери повідомили PEOPLE, що пара живе разом. «Вона дуже щаслива з ним. Усі люблять Макса. Він чудовий хлопець. Він закритий і не любить бути в пресі. Це було добре для неї», - сказало джерело.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter