Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус розповіла про особливе кохання з Ліамом Гемсвортом

Факти

02 вересня
348

Майлі Сайрус розповіла про особливе кохання з Ліамом Гемсвортом

Майлі Сайрус — американська попспівачка, розкрила подробиці незабутньої хімії між нею та Ліамом Гемсвортом під час кастингу, що переросла у кохання. Про це повідомляє E! Online.


Майлі пояснила, як Ліам отримав роль у фільмі після кількох кастингів з двома іншими фіналістами. Вона висловила вдячність за надзвичайну харизму Гемсворта, що допомогло їм створити правдоподібний роман на екрані.


Пара підкорила серця глядачів і на екрані, і в реальному житті. Вони зустрічались упродовж 2010—2018 років, а тоді одружились і були офіційно розписані до 2020 року.

 


Поза кадром зіркова пара проживала разом у будинку в Малібу, який, на жаль, згорів унаслідок лісової пожежі. Для Сайрус цей будинок мав велике значення, і вона згадує його з теплотою та сумом.


Майлі також згадала про одруження з Ліамом, яке стало несподіваним для багатьох після пожежі в будинку. Вона описує його як останню спробу "врятувати себе". Тоді зірка написала пісню Slide Away у будинку перед закінченням їхніх стосунків, у якій розповідає про розпад своєї любові.


Стосунки між ними наприкінці були вже занадто конфліктними. Співачка відкрито розповідала про експерименти з наркотиками та алкоголем і що це найбільше вплинуло на їхні стосунки:

 

"У той час у мене були експерименти з наркотиками та випивкою, а люди навколо були неповноцінними, не були стійкими. Вони не давали мені повної реалізації потенціалу".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

 

Гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter