Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус розповіла про «катастрофічний» шлюб з Ліамом Хемсвортом

Люди

Степан СЕМКІВ
01 вересня 10:57
925
Джерело: Газета "Життєві історії"

Майлі Сайрус і її нещасливе кохання

Майлі Сайрус розповіла про «катастрофічний» шлюб з Ліамом Хемсвортом
Невдале кохання зірок

Життєві історії

 

 

31-річна Майлі Сайрус неодноразово розповідала про свій шлюб і подальше розлучення з 34-річним актором Ліамом Хемсвортом протягом багатьох років, не кажучи вже про те, як вона лукаво висміяла його під час виступу на церемонії «Ґреммі» на початку цього року!


А тепер їхній «катастрофічний» шлюб знову потрапив на перші шпальти газет завдяки нещодавно опублікованому інтерв'ю, яке активно обговорюють в інтернеті. Ми завжди будемо цінувати те, як Майлі ніколи не стримувалася!


Майлі та Ліам побралися 2018 року, а розлучилися 2020-го. Виконавиця хіта Flowers кілька разів згадувала про їхній шлюб упродовж багатьох років, враховуючи той раз, коли вона назвала свій шлюб з Ліамом «катастрофою» під час виступу на фестивалі Lollapalooza в Бразилії в березні 2022 року.


У віднайденому інтерв'ю з епізоду «Шоу Говарда Стерна» 2020 року володарка «Ґреммі» розповіла про свої 10-річні стосунки із зіркою «Голодних ігор», які почалися, коли вони познайомилися під час знімання «Останньої пісні» 2009 року, а також про те, що призвело до їхнього розлучення.

 


Хоча багато хто вважав, що в цьому частково винні проблеми Майлі з тверезістю, вона вкотре заявила Стерну, що це не так і це більше пов'язано з їхніми постійними «бійками».


Співачка Wrecking Ball, яка зараз зустрічається з барабанщиком Макссом Морандо, в інтерв'ю Стерну визнала, що в їхньому шлюбі «було занадто багато конфліктів»: «Коли я приходжу додому, я хочу, щоб мене хтось тримав на якорі. Я не отримую задоволення від драми чи сварок».


У тому ж інтерв'ю випускниця «Ханни Монтани» розповіла про те, що втратила «все», коли їхній будинок у Малібу згорів 2018 року, і сказала: «Я втратила все. І тому намагаюся повернути все назад, замість того, щоб сказати: «О, природа зробила те, що я не могля зробити сама».


Вона додала: «Тебе приваблює ця спека, а я, як інтенсивна людина, не хочу сидіти в ній і не хочу йти, розумієш, що в цьому може бути цілеспрямованого? Я просто чіплялася за те, що залишилося від того будинку, тобто за мене і за нього. І я дійсно люблю і любила його дуже, дуже, дуже сильно і досі люблю, завжди буду любити».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter