Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус прагне зустрічі з колишнім чоловіком Ліамом Хемсвортом

Люди

Степан ПАВЛІВ
18 жовтня 13:37
594
Джерело: Газета "Життєві історії"

Майлі Сайрус і її новий бойфренд

Майлі Сайрус прагне зустрічі з колишнім чоловіком Ліамом Хемсвортом
Співачка страждає від попередніх ран

Життєві історії

 

 

Співачка Майлі Сайрус хоче «закрити всі питання» з колишнім чоловіком Ліамом Хемсвортом. Вона намагається впоратися з поточним судовим позовом Flowers. На неї подали позов за порушення авторських прав через кричущу схожість між її хітом Flowers і піснею Бруно Марса When I Was Your Man. 


Коли Майлі Сайрус 2023 року випустила пісню Flowers, ні для кого не було секретом, що в ній ішлося про її колишнього чоловіка та його ймовірні романи. Нагадаємо, що Ліам присвятив Майлі пісню Бруно Марса When I Was Your Man ще 2013 року, невдовзі після того, як вони розлучилися вперше.


Слова пісні «Я повинен був купувати тобі квіти і тримати тебе за руку / Я повинен був віддавати тобі всі свої години, коли у мене був шанс / Брати тебе на кожну вечірку, тому що все, що ти хотіла робити це танцювати», очевидно, резонували з Хемсвортом після їхнього першого розриву. Але вони набули нового значення після їхнього другого розриву, коли Майлі заспівала йому у відповідь.

 


Майлі надзвичайно щаслива у своїх нинішніх стосунках з барабанником Максом Морандо. Перегляд її стосунків з актором «Голодних ігор» заради судового позову, очевидно, впливає на її психічне здоров'я. «Майлі здебільшого залишила Ліама позаду, але ця справа із судовим позовом знову вивела її з рівноваги та змусила дуже хвилюватися, тому що з'ясувалося, що вона написала цю пісню про нього», повідомив інсайдер виданню In Touch.


«Вона все ще була дуже зла й ображена, коли писала цю пісню», пояснив інсайдер, додавши, що вона «не намагалася приховати», що пісня була «спрямована на нього», але це «насправді не те, про що вона хотіла б говорити». Майлі Сайрус, як повідомляють, хоче «закрити» цей розділ життя.


«Схоже на те, що їй, можливо, доведеться виступати в суді під запис і пояснювати свої мотиви, що стоять за цією піснею, а це дуже, дуже боляче», сказали вони.


«Це знову відкрило давні рани, які вона вважала загоєними, але рівень емоцій, які це породило, дійсно дав зрозуміти, що їй потрібно ще багато чого зробити», продовжило джерело, зазначивши, що вся ця ситуація може негативно вплинути на стосунки володарки «Греммі» з Макс Максом.


Джерело сказало: «Зараз вона каже, що хоче поговорити з Ліамом, щоб попередити його і поставити крапку в цьому болісному розділі, який не дуже добре відбивається на її стосунках з Максом».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter