Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус отримала титул наймолодшої легенди Disney

Факти

Богдана СВІТЕНКО
13 серпня 14:00
146
Джерело: Газета "Життєві історії"

Майлі Сайрус не стримала емоцій

Майлі Сайрус отримала титул наймолодшої легенди Disney
Майлі Сайрус на церемонії нагородження

Життєві історії

 

Американська співачка та акторка Майлі Сайрус була зворушена до сліз, коли її назвали наймолодшою легендою Disney. Це трапилося на церемонії нагородження Disney Legends Awards 2024. 

 

Також 31-річна Майлі виголосила емоційну промову. Сайрус говорила про свою проривну роль у ситкомі «Ханна Монтана», який виходив від 2006 до 2011 року. «Я відчула смак того, яким може бути моє життя, і відтоді я не хотіла нічого іншого. Потроху все змінилося... але водночас нічого не змінилося зовсім. Я стою тут і досі пишаюся тим, що була Ханною Монтаною», сказала жінка.

 

 

Майлі мала приголомшливий вигляд в елегантному темно-синьому костюмі з глибоким вирізом, який підкреслював її стрункі ноги та мініатюрну фігуру. Короткі пасма волосся спадали на плечі, коли співачка була переповнена щастям під час церемонії.

 

Нагороду Disney Legends Awards вручають людині, яка суттєво вплинула на компанію та залишила свій слід в індустрії. Цього року чотирнадцять осіб отримали звання легенди, і кожен з них зробив надзвичайний творчий внесок у різні світи Disney. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter