Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майкла Джексона підозрюють у секс-торгівлі дітьми

Люди

23 серпня
754

Майкла Джексона підозрюють у секс-торгівлі дітьми

Майкла Джексона — відомого американського співака, Федеральне бюро розслідувань США підозрює у секс-торгівлі дітьми. Про це повідомляє видання Music Times.


Висновки про те, що артист торгував людьми, ФБР оприлюднило 18 серпня цього року, після того, як відбулось засідання другого окружного апеляційного суду Каліфорнії. 


Колегія суддів постановила, що позови Вейда Робсона й Джеймса Сейфчака, — героїв документального фільму "Залишаючи Неверленд", — про сексуальне насилля, яке скоїв над ними співак, не мав відхилити суд нижчої інстанції.


Відтак чоловіки можуть знову подати позов проти двох корпорацій, які належали Джексонові. Це означає, що почнеться нова судова тяганина, яка може довести злочин легендарного виконавця.

 

Варто зазначити, що документальна стрічка "Залишаючи Неверленд", яка вийшла 2019 року, розповідає про двох хлопців, які, ймовірно, могли стати жертвами сексуального насилля з боку Майкла Джексона.

 

Також 2020 року у світ вийшла книжка "Поганий: Безпрецедентне розслідування прикриття Майкла Джексона" від журналіста-розслідувача Ділана Говарда. У ній автор досліджує підозри ФБР стосовно "зацікавлень" Майкла дітьми й підлітками. Наприклад, ідеться про випадок 1993 року, коли музикант жорстко поводився із тринадцятирічним хлопчиком Джорданом Чандлером.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter