Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна зустрічається з новим бойфрендом і, здається, закохана в нього

Факти

Степан СЕМАК
23 серпня 11:09
508
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мадонна та нове кохання

Мадонна зустрічається з новим бойфрендом і, здається, закохана в нього
Кохання не знає жодних обмежень

Життєві історії

 

 

Близькі друзі Мадонни стурбовані тим, що попікона закохалася в ще одного молодого чоловіка, який, на їхню думку, «не закоханий», а просто підживлює її потребу відчувати себе «обожнюваною». 66-річна попсуперзірка вперше продемонструвала свого нового коханого, 28-річного Акіма Морріса, 4 липня, всього за декілька місяців після розриву зі своїм колишнім хлопцем Джошем Поппером, який був на 36 років молодший за неї. 


Нову пара, між якими 38-річна різниця у віці, сфотографували під час серії палких обіймів цими вихідними, коли Мадонна святкувала свій день народження в Італії з близькими людьми.
Але інсайдери розповіли DailyMail.com, що її останній роман викликав занепокоєння щодо намірів Акіма, який народився на Ямайці, після того, як колишня дружина футболіста раніше звинуватила його в зраді з Мадонною.


«Її друзі думали, що вона більше не зустрічається з молодими чоловіками, але це явно не так, і ніхто не довіряє Акіму, почало джерело. Вони хочуть, щоб Мадонна була щасливою, але вона повинна знати, що ці хлопці, які вдвічі молодші за неї, не займаються цим заради кохання».

 


Інсайдер продовжує: «Він посередній футболіст, який зараз подорожує світом разом із Мадонною і розважається на вечірках з її знаменитими друзями». Хоча ці стосунки нові, згодом з'ясувалося, що Акім знявся для журналу Paper разом зі співачкою Material Girl ще 2022 року.


Однак не зовсім зрозуміло, наскільки близькими були стосунки пари до того, як останні стосунки Мадонни з 30-річним Джошем Поппером «вигоріли».


Загальновідомим є той факт, що Акім, схоже, все ще перебував у романтичних стосунках з давньою подругою Рейган Райс приблизно в той самий час, коли в нього розпочався новий роман з Мадонною.
«Той факт, що він був у стосунках з Рейган Райс, коли зійшовся з Мадонною, багато про що говорить, зазначило джерело. Рейган дізналася через соціальні мережі, що він був з нею. Її друзі побоюються, що якщо він зробив це з Рейган, то може зробити це з будь-якою жінкою».


Мадонна вперше поділилася фотографіями, на яких вона обіймається з Акімом, 4 липня, коли вони разом відзначали свято в Нью-Йорку. Пізніше вона опублікувала фотографію в ліжку з Акімом як частину «зливу» зображень у своїх соціальних мережах, яку підписала: «Гарячі розваги влітку».

 

Бойфренд Мадонни Акім Морріс


Нову пару, між якими 38-річна різниця у віці, сфотографували під час серії палких обіймів цими вихідними, коли Мадонна святкувала свій день народження в Італії. Джерело сказало: «Її друзі думали, що вона більше не зустрічається з молодими чоловіками, але це явно не так, і ніхто не довіряє Акіму».


Акім народився 2 травня 1996 року на Ямайці, але зараз живе в Нью-Йорку.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter