Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна влаштувала гарячу вечірку на день народження сина

Факти

29 вересня
363

Мадонна влаштувала гарячу вечірку на день народження сина

Мадонна — 65-річна американська співачка й танцівниця, опублікувала на своїй інстаграм-сторінці відеоролик із дня народження 18-річного сина Девіда. 


Попзірка влаштувала велику вечірку з нагоди 18-річчя її названого сина Девіда Банду, якого вона всиновила майже відразу після його народження.


Хлопець запросив на свято своїх сестер і друзів. Девід обрав білосніжний костюм, а його зіркова мама одягла корсет та сріблясті блискучі чоботи.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.

 


На відео можна помітити, як вони випивають і танцюють. Багато дівчат та хлопців було напівголими, а сама Мадонна не соромилась і теж приєднувалась до них.


"Із 18-річчям, Девіде Банда! Племінне ім'я – Сензангахона. Нащадок племені Нгоні! Неможливо повірити, що минуло майже 18 років відтоді, як ми познайомилися з тобою у Мчинджи, в дитячому будинку "Дім надії"! Твоє ім'я означає "Говори правду". Кращого імені для художника годі й придумати! Ти ростеш справді видатною людиною! Ми всі так пишаємося тобою! Ти сяєш, як найяскравіша зоря", — прокоментувала допис виконавиця.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, що співачка має шестеро дітей. Одну спільну доньку із фітнес-тренером Карлосом Леоном — 26-річну модель Лурдес Чікконе-Леон, а також 23-річного сина від колишнього чоловіка, режисера Ґая Річчі. Четверо інших — діти, яких всиновили: Девід Банда, Мерсі Джеймс, Стелла й Естер.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter