Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна у вишуканій квітковій сукні святкувала день народження в Римі

Факти

Степан СЕМКІВ
29 серпня 13:59
369
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мадонна та її новий бойфренд

Мадонна у вишуканій квітковій сукні святкувала день народження в Римі
Попзірка на відпочинку в Італії

Життєві історії

 

 

Скандальна американська співачка Мадонна зараз часто потрапляє в заголовки світових медіа.  Наприклад, вона потрапила під обстріл через нещодавно оприлюдненого інтерв'ю початку дев'яностих. У ньому зірка назвала шанувальників «товстими» і «непривабливими», вона також привертає до себе увагу позитивними коментарями та світлинами.


66-річна співачка привернула до себе увагу каруселлю з 20 фотографій свого нещодавнього відпочинку в Італії зі своїм хлопцем і дітьми. Вони разом святкували 66-річчя попдіви. І шанувальники не могли не захопитися одним з її приголомшливих вбрань!

 


Мадонна одягла приголомшливу квіткову сукню під час італійських канікул з бойфрендом. Співачка поділилася фотографіями, на яких вона насолоджується відпусткою, зокрема позує на тлі архітектурних пам'яток Ватикану, милуючись статуями та творами мистецтва, у неймовірній максісукні з короткими рукавами з квітковим принтом від Botter.


До сукні вона додала капелюх великого розміру від Ruslan Baginskiy, туфлі від Source of Sweet, численні намиста й браслети від Mark Davis, а також рукавички без пальців і модні сонцезахисні окуляри від Jacques Marie Mage, які можна побачити на деяких фотографіях.


Співачка відпочивала в Римі зі своїм 28-річним хлопцем Акімом Моррісом, який з'явився на деяких знімках, а також з усіма шістьма дітьми: Лурдес Леон, 27 років, Рокко Річі, 24 роки, Девід Банда, 18 років, Мерсі Джеймс, 18 років, і 11-річні двійнята Стелла і Естер.


«Популярна» співачка підписала свою карусель: «Arrivederci Roma!!! ідеальне завершення чудового святкування дня народження з друзями та родиною! Чао, Італіє!». І, звичайно, її шанувальники з'їхалися в розділ коментарів, щоб засипати її компліментами!


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter