Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лотті Мосс вирушила по покупки зі своїм новим бойфрендом

Люди

18 червня
146

Лотті Мосс і її татуювання

Лотті Мосс вирушила по покупки зі своїм новим бойфрендом

ЗІРКИ STORRISS

 

 

У понеділок Лотті Мосс вирушила на покупки в Ноттінг-Хілл зі своїм новим бойфрендом Еваном Кемпбеллом. 26-річна зірка OnlyFans і музикант, ді-джей Еван гуляли магазинами, тримаючись за руки.


Лотті продемонструвала стильний образ у чорному боді з довгими рукавами, яке вона поєднала з бежевою спідницею-міді та ковбойськими черевиками коричневого кольору. Її образ доповнили золоті сережки та розпущене довге світле волосся, а на голові красувалися сонцезахисні окуляри.

 

Для виходу у світ Еван обрав чорну сорочку з відкритим коміром, яку поєднав зі штанами та кросівками в тон.

 


Минулого тижня Лотті та Еван уперше вийшли разом як пара, відвідавши презентацію бренду одягу Outcast в Isabel Mayfair. Лотті, уклавши світле волосся в зачіску, демонструвала низку татуювань на руках, розслабляючись зі своїми друзями.


Ця подія стала першою прогулянкою Лотті відтоді, як вона почала видаляти татуювання на обличчі. У грудні 2022 року на Балі в п'яному стані їй під око було нанесено слово "коханець".
Раніше Лотті поділилася відео, на якому вона наносить татуювання, і зізналася, що прокинулася з ним після п'яної ночі. Вона попередила своїх підписників: "Не вживайте алкоголю, діти!".
Раніше Лотті захищала татуювання, пояснюючи, що це її спосіб виразити себе після багатьох років "такого контролю" і воно символізує те, що вона тепер "вільна".


Але минулого тижня Лотті відвідала клініку для видалення татуювань на свій перший сеанс, щоб видалити кілька своїх написів, про які вона пошкодувала. Вона поділилася знімком, на якому сидить у кріслі та в захисних окулярах під час видалення деяких татуювань лазером.

 


До свого роману з Еваном Лотті мала стосунки із зіркою фільму "Острів кохання" Адамом Коллардом, з яким познайомилася під час знімання фільму "Знаменитості йдуть на побачення".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter