Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лобода під час виступу зіштовхнулась із критикою через російську мову

Факти

07 серпня
99

Лобода під час виступу зіштовхнулась із критикою через російську мову

Лобода під час виступу в Ніцці, Франція, звернулась до глядачів російською, а у відповідь її закликали розмовляти українською. Відеоролик з події вона опублікувала в Instagram-сторіс.


Скандальна співачка давала концерт у Ніцці, а під час однієї з частин шоу артистка піднялась на сцену закутаною в довгу синьо-жовту накидку. Лобода розпочала свою промову про непрості випробовування та віру в перемогу України, одначе говорила вона це мовою ворога. 


"Сьогодні багато випало випробувань. І я знаю, що ці випробування, звісно, непрості. Але кожна людина, кожна сильна людина повинна вірити в себе, повинна вірити в людей, які перебувають поруч із вами. І я впевнена, що правда завжди буде на боці світла. І я впевнена, що світлі, добрі, чесні люди обов'язково переможуть. Я знаю, що Україна переможе, і ми будемо святкувати цю перемогу", — висловилась зірка.

 

Фото із відкритих джерел


Під час виступу чутно: "Українською!". 


Нагадаємо, що знаменитість після 2014 року активно виступала в росії, до того ж мешкала там. Грала вона і на російську пропаганду, розповідаючи в рашистських передачах про "українських нацистів". Одначе після 24 лютого вона повернулась в Україну. Останні місяці співачка намагалась себе відбілити, наприклад, проводила благодійні виступи на збір коштів. 

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter