Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лобода під час виступу зіштовхнулась із критикою через російську мову

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
07 серпня 11:48
127
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лобода під час виступу зіштовхнулась із критикою через російську мову

Лобода під час виступу в Ніцці, Франція, звернулась до глядачів російською, а у відповідь її закликали розмовляти українською. Відеоролик з події вона опублікувала в Instagram-сторіс.


Скандальна співачка давала концерт у Ніцці, а під час однієї з частин шоу артистка піднялась на сцену закутаною в довгу синьо-жовту накидку. Лобода розпочала свою промову про непрості випробовування та віру в перемогу України, одначе говорила вона це мовою ворога. 


"Сьогодні багато випало випробувань. І я знаю, що ці випробування, звісно, непрості. Але кожна людина, кожна сильна людина повинна вірити в себе, повинна вірити в людей, які перебувають поруч із вами. І я впевнена, що правда завжди буде на боці світла. І я впевнена, що світлі, добрі, чесні люди обов'язково переможуть. Я знаю, що Україна переможе, і ми будемо святкувати цю перемогу", — висловилась зірка.

 

Фото із відкритих джерел


Під час виступу чутно: "Українською!". 


Нагадаємо, що знаменитість після 2014 року активно виступала в росії, до того ж мешкала там. Грала вона і на російську пропаганду, розповідаючи в рашистських передачах про "українських нацистів". Одначе після 24 лютого вона повернулась в Україну. Останні місяці співачка намагалась себе відбілити, наприклад, проводила благодійні виступи на збір коштів. 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter