Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леся Нікітюк розлучилась зі своїм коханим

Люди

01 липня
124

Леся Нікітюк розлучилась зі своїм коханим

Леся Нікітюк майже ніколи не розповідає про особисту частину свого життя, проте з’явились подробиці про її вже колишній роман.


Блогер Богдан Беспалов розповів у своєму блозі, що він отримав інформацію про бойфренда ведучої. Виявилось, вона мала довготривалі стосунки із впливовим чоловіком із шоубізнесу, який, за словами блогера, допомагав популяризувати її на "Новому каналі".


"Чи то зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором. У будь-якому разі чоловік мав дуже сильні важелі впливу і серйозно просував Нікітюк у шоубізнесі. Подейкують, що вони проживали разом за містом. Це було справжнє кохання, і Нікітюк розраховувала стати його дружиною, народити дітей і будувати з ним стосунки", — каже автор відео.

 

Як стверджує Беспалов, посилаючись на отриману таємну інформацію, кохання зірки та її обранця перервалось через повномасштабне вторгнення росії. Після 24 лютого він утік з України й перестав виходити на зв’язок, себто зник із життя Лесі.

 

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/?hl=uk

Джерело: https://tsn.ua/glamur/boyfrend-lesi-nikityuk-pislya-trivalih-stosunkiv-pokinuv-yiyi-ta-viyihav-za-kordon-bloger-2360887.html

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter