Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леонардо ді Капріо та Вітторія Черетті відпочивали в Італії

Люди

Степан СЕМКІВ
05 серпня 12:31
190
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леонардо ді Капріо та його партнерка

Леонардо ді Капріо та Вітторія Черетті відпочивали в Італії

Життєві історії

 

 

Зірковий актор Леонардо ді Капріо та його подруга Вітторія Черетті мали закоханий вигляд під час своєї розкішної літньої відпустки в Італії.


49-річний оскароносний актор і 26-річна приголомшлива супермодель насолоджувалися сонячними променями на мальовничому острові Сардинія, від яких перехоплювало подих.
Одягнений у зелені шорти, що підкреслювали його підтягнуту спортивну статуру, красень-зірка був бадьорим, коли вони відпочивали на розкішній яхті. Красива брюнетка продемонструвала свою бездоганну фігуру в крихітному зеленому бікіні під час їхньої середземноморської подорожі.


Чарівний дует занурився у воду, а потім обсохнув і розділив тиху мить на кормі яхти.


Подорож на яхті відбулася після того, як Леонардо та Вітторія повечеряли на свіжому повітрі в Нерано, де королева подіуму блиснула масивною діамантовою каблучкою у формі серця на підмізинному пальці лівої руки.

 


Леонардо, здавалося, був зачарований Вітторією, часто нахилявся, щоб поговорити з нею, поки вони насолоджувалися вишуканими італійськими стравами.


Вона також продемонструвала свою діамантову каблучку у формі серця, піднімаючись на борт човна з безліччю першокласних друзів.


Серед них були близький друг Леонардо Тобі Магвайр, британська модель Нілам Гілл, зірка серіалу "Антураж" Кевін Конноллі та колишній головний редактор Vogue Едвард Еннінфул.
Пара, яка зустрічається з літа 2023 року, вперше викликала припущення про заручини на початку цього року, коли Вітторію помітили зі срібною діамантовою каблучкою в Лос-Анджелесі.

 


Але тоді інсайдер повідомив TMZ, що пара не була заручена і що дівчина володіє цією каблучкою з 2022 року.


Каблучка у формі серця, схоже, є новим доповненням до ювелірної колекції Вітторії, і вона відновила зацікавлення ідеєю про те, що Леонардо найвідоміший лотаріо Голлівуду нарешті порозумнішає.


Пара, яка зустрічається від літа 2023 року, вперше породила припущення про заручини на початку цього року, коли Вітторію помітили зі срібною діамантовою каблучкою в Лос-Анджелесі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter