Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага на червоній доріжці в Лондоні у сукні в стилі бебідол

Факти

Марія КАЛУШ
01 жовтня 15:15
425
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага засвітилась у новому образі

Леді Гага на червоній доріжці в Лондоні у сукні в стилі бебідол
Зіркова співачка у Великобританії

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Леді Гага з'явилася на червоній доріжці в Лондоні у чорно-білій квітковій сукні в стилі бебідол та в чоботах Marc Jacobs на високій платформі. У той час як багато шанувальників вважали готичний і химерний ансамбль володарки «Ґреммі» розкішним, інші розділилися в думках щодо її образу.


Для фотосесії «Джокер: Folie à Deux» 38-річна Гага додала білі смугасті шкарпетки до колін, які пасували до комірця сукні у стилі Пітера Пена, та чорні окуляри від Celine.


Невдовзі після події видання про попкультуру Just Jared опублікувало добірку фотографій із зображенням вбрання Гаги. Шанувальники попрямували до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками.
«Чому вона одягнена як дівчинка-підліток?» написав один користувач у відповідь на стиль Гаги, а інший відповів: «Це Леді Гага нехай одягається як хоче. Вона може бути немолода, але це не наша справа і не нам вирішувати, як вона хоче провести своє життя». Хтось інший вважав її образ «жахливим».

 


На червоній доріжці Гага зачесала своє нещодавно перефарбоване в рудий колір волосся в кошлатий боб з недбалим чубчиком. У макіяжі Гага обрала вогняну, яскраво-червону помаду. Вона позувала для сольних знімків та інших фотографій зі своїм колегою з фільму «Джокер-2» Хоакіном Феніксом.


Червоно-чорна палітра загального образу Гаги, здавалося, яскраво нагадує культовий костюм улюбленої героїні коміксів, яку вона зображує у фільмі, Харлі Квінн.


Хоча цей ансамбль від співачки Paparazzi міг розділити шанувальників, багато хто був одностайно в захваті від її попередніх вбрань під час просування «Джокера-2», як, наприклад, її елегантна чорна сукня, яку вона вдягла на 81-й Венеційський кінофестиваль.


На початку цього місяця актриса одягла оксамитову сукню від Dior, виготовлену на замовлення, обтислого дизайну, з довгими рукавами і квадратним вирізом. Вона додала приголомшливі сережки Tiffany, виготовлені з платини та інкрустовані діамантами.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter