Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Леді Гага та Хоакін Фенікс знялись в сиквелі «Джокер»

Факти

219

Леді Гага поповнила свою фільмографію

Леді Гага та Хоакін Фенікс знялись в сиквелі «Джокер»

 

 

Студія Warner Bros. Pictures випустила україномовний трейлер другої частини «Джокер». Світову прем’єру картини заплановано на 4 жовтня 2024 року. Леді Гага також зробила пост в інстаграмі й зазначила, що трейлер фільму вийде 9 квітня. 

 

У фільмі знялися в головних ролях лауреати «Оскара» Хоакін Фенікс і Леді Гага. Сюжет фільму описує жінку та чоловіка, які шалено закохуються одне в одного. Місцевий прокурор починає вживати заходів, щоб затримати небезпечного головного героя. Тоді його кохана робить усе можливе, щоб урятувати Артура.

 

На відміну від першої частини, «Джокер-2» буде мюзиклом. Як очікують, у ньому буде 15 пісень, більшість з яких є каверами на композиції, які вже існують. 

 

Фенікс, який отримав свій перший «Оскар» за роль Флека, був у захваті від цієї ролі, розповідає Rolling Stone. «Джокер» увійшов в історію касових зборів, коли вийшов у прокат 2019 року, зібрав понад мільярд доларів США і став найкасовішим у рейтингу R в історії світового кінопрокату. Фільм отримав «Золотого лева» на Венеційському міжнародному кінофестивалі та був номінований на 11 «Оскарів», здобувши два.

 

Джерело: https://amp.theguardian.com

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter