Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Леді Гага стала режисером і продюсером фільму про музику і творчість

Люди

09 травня
18

Леді Гага та її фільм

Леді Гага стала режисером і продюсером фільму про музику і творчість

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Гага оголосила в середу, що її концертний фільм, анонсований 2022 року, міститиме кадри з глобального туру Chromatica Ball stadium. У ньому звучатиме музика з її альбому Chromatica 2020 року. Прем’єра фільму відбудеться на HBO 28 травня.


В інстаграмі Леді написала: «Цей фільм розповідає про час надзвичайної творчості… моди, танців, музики. Знову відвідавши турне, я ніби втратила дар мови з таким рівнем хвилювання та свободи, якого я ніколи не забуду. Стадіон за стадіоном. Аншлаг. Оглушливі підспівування. Хаос усього цього став чистою енергією і життям». У довгому дописі Гага сказала, що любить своїх шанувальників «більше, ніж я можу про це сказати».

 

 

«Побачте себе в кожному звуці, хореографії, кожному образі», — написала вона. «Ось правда: незалежно від того, куди мене завело життя чи моя кар’єра, час, проведений з вами, завжди є шляхом до дуже сильної частини мене самої. На стадіоні, наповненому ВАМИ, він ожив. Дякую за це почуття. Я сподіваюся, що ви відчуєте себе, коли подивитеся цей фільм», — додала зірка.


«Я провела незліченну кількість годин у монтажній, втілюючи в життя своє бачення цього фільму, — написала Гага. — Це мій подарунок вам як режисера і продюсера. Фільм я створила разом з кількома найталановитішими творчими людьми у світі», — додала Леді.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter