Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага радісно зустрічає фанатів у Парижі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
26 липня 12:00
205
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага в стильному наряді

Леді Гага радісно зустрічає фанатів у Парижі

Життєві історії

 

Американська співачка Леді Гага мала гарний настрій, коли поверталася до готелю в Парижі. 38-річна співачка сяяла від щастя, зустрічаючи фанатів, які чекали на неї. Відома співачка роздавала автографи та посилала повітряні поцілунки на камеру.

 

 

Для цього вечора Гага вибрала стильний повсякденний наряд: синій піджак, чорний топ без бретельок, заправлений у сині джинси, та високі чорні черевики. Зі свого білявого волосся Гага зробила стильну зачіску й довершила образ сонцезахисними окулярами та золотими сережками-кільцями.

 

Цей вихід відбувся після новин про те, що Гага планує виконати пісню La Vie en Rose на відкриті Олімпійських ігор XXXIII разом із Селін Діон. Французький журналіст Тьєррі Моро повідомив, що Гага та Селін репетирували пісню.

 

Леді Гага, справжнє ім'я якої Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта, випустила свій дебютний альбом, The Fame, 2008 року. Саме він приніс їй всесвітню популярність завдяки хітам, таким як Just Dance і Poker Face. Гага також є володаркою багатьох престижних нагород, враховуючи «Оскар», «Ґреммі» та «Золотий глобус». Окрім цього, вона активна соціальна діячка та підтримує права ЛГБТ+ спільноти.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter