Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Ґаґа не платитиме 500 тисяч доларів викрадачці своїх собак

Факти

09 жовтня
397

Леді Ґаґа не платитиме 500 тисяч доларів викрадачці своїх собак

Леді Ґаґа — американська співачка, не платитиме 500 тисяч доларів Дженніфер Мак-Брайд, яка повернула співачці її собак, адже стало відомо, що вона сама їх вкрала. Про це повідомляє видання CNN.


Двох французьких бульдогів виконавиці викрали, коли їх вигулював Раян Фішер — асистент Ґаґи, якого поранили в груди під час викрадення. Жінка на ім'я Дженніфер пізніше прийшла до зірки, щоб віддати псів, яких буцімто знайшла, і зажадала винагороди у пів мільйона доларів, які пообіцяла Леді.

 


У лютому суд постановив, що Мак-Брайд була причетною до крадіжки двох собак. За злочин суд признав їй умовний термін.


Жінка все ж вирішила подати позов, щоб їй виплатили обіцяну за повернення винагороду. Вона намагалася відсудити у Ґаґи ще й 1,5 мільйона доларів відшкодування збитків за порушення договору. Одначе суддя скаргу відхилив, вважаючи, що Мак-Брайд мала "нечисті руки".


"Хоча позивачка стверджує, що її мотивом був захист бульдогів (а також отримання 500 000 доларів), ця нібито мотивація не заперечує її провини за звинуваченням, оскільки вона визнала, що отримала бульдогів, знаючи, що вони були краденим майном", — йдеться в документах.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter