Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Квентін Тарантіно відмовляється знімати свій останній фільм «Кінокритика»

Люди

140

Квентін Тарантіно залишає Голлівуд

Квентін Тарантіно відмовляється знімати свій останній фільм «Кінокритика»

ШОУ-БІЗНЕС

 

 


Відомий кінорежисер Квентін Тарантіно відмовляється знімати свій останній фільм «Кінокритик». Цей проєкт був би десятим повнометражним фільмом відомого режисера, проте джерела вказують, що він не має наміру переписувати сценарій або відроджувати проєкт. Тарантіно планує перейти до чогось нового. 

 


Бред Пітт мав зіграти головну роль, а події фільму мали відбуватися 1977 року. Ця стрічка про дрібного кінокритика, який пише рецензії для порножурналу. Проєкт мав базуватися на історії Полін Каель, одній із найвпливовіших кінокритикинь усіх часів. Вона була відома своїми запеклими суперечками і з редакторами, і з режисерами.

 

Незрозуміло, який проєкт режисер може обрати для свого наступного фільму, оскільки він також вирішив відмовитися від фільму «Зоряний шлях». Квентін сказав, що це занадто великий проєкт. Також 2022 року він виношував ідею зняти восьмисерійний телесеріал, але це теж не було реалізовано.

 

Кінорежисер завжди казав, що хоче зняти десять фільмів або піти на пенсію до 60 років. У Квентіна на рахунку зараз дев'ять стрічок (якщо брати два фільми «Убити Білла» як один). Йому виповнився минулого місяця  61 рік.


Джерело: https://variety.com

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter