Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістоф Вальц підтвердив, що зіграє в майбутньому фільмі про Франкенштейна

Факти

09 жовтня
200

Відомий актор зіграє у стрічці "Франкенштейн"

Крістоф Вальц підтвердив, що зіграє в майбутньому фільмі про Франкенштейна

Крістоф Вальц — 67-річний австрійський та німецький актор, підтвердив, що візьме участь у зніманнях майбутнього фільму про Франкенштейна, який розробляє режисер Ґільєрмо дель Торо. Про це повідомляє видання Geek Culture.


Крістоф став популярним після ролі мисливця на євреїв та генерала СС у фільмі Квентіна Тарантіно "Безславні виродки", за яку його відзначили преміями "Оскар" і "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль.

 


Як відомо, зараз Ґільєрмо розробляє майбутній проєкт, а також збирає зірковий акторський склад. Останнім отримав роль Вальц.


"Я працюю над Франкенштейном. Ми вже активно готуємося до знімання, яке розпочнеться в лютому. Це фільм, який я мріяв створити ось уже 50 років, відтоді як подивився перший "Франкенштейн". У мене було осяяння, фільм вимагає багато досвіду та інструментів, яких я не мав десять років тому", — сказав режисер.


Крістоф Вальц долучився вже до таких знаменитостей, як Ендрю Гарфілд ("Нова Людина-павук"), Оскар Айзек ("Місячний лицар"), Мія Гот ("Німфоманка"). Повідомляють, що Ендрю зіграє самого монстра, а Оскар — вченого. Проте наразі не відомо, кого зіграє Вальц.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter