Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістіна Агілера топлес прикрасила обкладинку журналу PAPER

Люди

Марія КАЛУШ
03 вересня 09:59
117
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістіна Агілера, її творчіть і діти

Крістіна Агілера топлес прикрасила обкладинку журналу PAPER
Зіркова співачка й мама

Життєві історії

 

 

Щойно з обкладинки журналу Glamour Агілера повернулася зі ще одним здобутком. Цього разу співачка прикрасила обкладинку журналу PAPER, одягнувши лише колготки в сіточку та головний убір з капюшоном, демонструючи свою нещодавно схудлу фігуру.


Зірка була топлес, одягнувши бордовий капюшон у поєднанні з ажурними колготами та багатошаровою нижньою білизною як низ. 


На інших фотографіях зі зйомок вона була одягнена в боді з леопардовим принтом, а також неонові панчохи з вирізом і топ з пір’ям. Її шанувальники були задоволені, коли вона поділилася фотографіями на своїй сторінці в інстаграмі, прокоментувавши: «Вона прожила своє життя в музичному бізнесі на власних умовах, і я завжди захоплюватимуся нею. Ні погоні за чартами, ні королеви таблоїдів, ні пошуку уваги. Просто її величезний талант і її музика». «Настає нова ера».

 


Маму двох дітей запитали, чи є якісь нові проєкти від неї, а також попрохали пролити світло на важливість бути присутньою як мама. Крістіна Агілера розповідає про нові проєкти і про те, як це бути мамою: «Я багато подорожувала і я точно готова до нового шоу. Я знайшла хвилину, щоб справді зібрати мій іспанський альбом. Я завжди хотіла зробити це і стежити за іншим іспанським альбомом від мого дебюту. Я повернувся додому з нагородою "Латиноамериканці"». 


Але бути матір’ю для неї також є пріоритетом, окрім сцени, як вона додала: «Бути мамою надзвичайно важливо для мене, моє особисте життя, пошук речей поза сценою, які справді приносять мені внутрішню радість. Я була би нещаслива, якби в мене не було сцени, моєї творчості та моєї музики, щоб виразити себе, але також потребую мати свій особистий час, щоб займатися йогою та бути на своєму задньому дворі. Для мене дуже важливо бути з моїми дітьми».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter