Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістін Девіс зустрілася з українськими переселенцями

Люди

16 вересня
216

Акторка культового "Сексу і міста" поспілкувалася з українськими дітьми

Крістін Девіс зустрілася з українськими переселенцями

Крістін Девіс — американська акторка, провела зустріч з українськими переселенцями, під час якої поспілкувалася також із дітьми. Про це повідомляє видання Daily Mail.


Зірка серіалу "Секс і місто" провела час із дітками з України, які були змушені залишити свою Батьківщину через великомасштабну війну, яку розпочала росія. Вона вислухала їхні історії та висловила підтримку.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Для мене велика честь бути тут, у Молдові, проводити час з українськими біженцями й місцевими жителями. Вони об'єдналися як єдине ціле, приносячи надію в цю дуже сумну ситуацію. Я була глибоко зворушена надзвичайною силою, яку демонструють біженці. Ніхто не планує ставати біженцем, і, попри болісний досвід розлуки з рідними та близькими, багато хто відновлює своє життя в Молдові", — заявила вона в інтерв’ю.

 

Фото: instagram.com/refugees


Зірка також поділилася своїми враженнями в інстаграм-сторис, опублікувала світлину з українцями і додала кришмітку "#Ukraine" та синьо-жовтий прапорець. 

 


Знаменитість раніше теж відкрито підтримувала Україну, впродовж перших тижнів після 24 лютого. Тоді акторка закликала допомагати українським переселенцям, які шукають притулку в інших країнах. 

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter