Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Пратт привітав свого сина Джека з днем народження в інстаграмі

Люди

Степан ПАВЛІВ
25 серпня 12:06
127
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Пратт і його недоброзичливці

Кріс Пратт привітав свого сина Джека з днем народження в інстаграмі
Зіркового батька розкритикували фанати

Життєві історії

 

 

У вихідні Джек відсвяткував свій 12-й день народження, і Пратт відзначив цю подію милим постом в інстаграмі. Однак багато шанувальників вважали це суто перформативом і називали його «заочним батьком». Кріс Пратт виховує свого сина спільно зі своєю колишньою дружиною Анною Феріс.


Допис, про який ідеться, — це серія фотографій американського актора Пратта та Джека на їхній сімейній фермі. На фотографіях видно, як Джек годує тварин з пляшечок, тримає дитинчат сільськогосподарських тварин і гладить коней. Під фотографіями Кріс написав: «З днем народження мого чудового сина Джека. Я дякую Богу щодня за тебе, милий хлопчику. Ти такий розумний, веселий, добрий, уважний, надійний і жорсткий. Я дуже люблю тебе, дитинко. Дванадцять!? Я, чесно кажучи, не можу в це повірити».


Хоча більшість коментарів були від друзів, родини та фанатів, які залишали власні побажання на день народження та вихваляли Кріса Претта за таку чудову роботу батька, інші були не такими добрими. Деякі шанувальники скористалися нагодою, назвавши зірку кіно «батьком-відсутником», залишивши коментарі на кшталт: «Б’юся об заклад, що час справді летить, коли ти відсутній батько» та «Здається, хтось згадав, що у нього був син раніше...»

 


Деякі шанувальники вважають, що він залишив Феріс і Джека в дзеркалі заднього виду, оскільки більше зосереджується на своїй доньці Елоїзі та своїй новій дружині Кетрін Шварценеггер.
На жаль, це не вперше Кріс Претт стикається з негативною реакцією фанатів. Ще 2021 року Пратт опублікував данину пам’яті своїй дружині Кетрін у своєму інстаграмі, написавши під фотографією з ними двома: «Вона подарувала мені дивовижне життя, чудову здорову дочку, вона жує так голосно, що іноді я надіваю навушники, щоб заглушити це, але це любов!»


Хоча це здається невинним, милим повідомленням, у якому вихваляється його дружина, багато шанувальників сприйняли це як поштовх його колишній дружині Анні Феріс. Син Кріса та Анни, Джек, народився на два місяці раніше терміну, тож мав низку проблем зі здоров’ям у наступні місяці після народження. Деякі критики вважають, що те, що він написав «Кетрін подарувала йому «здорову доньку», було копати Феріс. Сподіваємося, що все це лише чутки та припущення фанатів, які мають надто багато часу.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter