Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Хемсворт і Ельза Патакі. Дружина зірки розповіла про тиск і труднощі

Люди

Степан СЕМКІВ
03 червня 10:41
264
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кріс Хемсворт і його дружина

Кріс Хемсворт і Ельза Патакі. Дружина зірки розповіла про тиск і труднощі

Життєві історії

 

 

47-річна Ельза Патакі дала ексклюзивне інтерв’ю виданню Vogue Australia. Вона розповіла про перші сумніви щодо свого шлюбу з Крісом Хемсвортом.   


Пара, яку заснував їхній агент 2010 року, одружилася всього за три місяці після початку бурхливого роману. «Спочатку все було прекрасно», — сказала 47-річна Патакі. «Коли я зустріла Кріса, він не був зіркою. Ми разом переживали всі його успіхи та неприємні моменти».


Патакі розповіла про труднощі переходу від невідомості до слави, особливо під час керування тиском шлюбу та виховання дітей. Ельза мала сумніви щодо довговічності свого шлюбу з Крісом.

 

«У нас усе вийшло дуже швидко, тому не знаю, як ми «вижили» в парі. Ми були одружені, а за рік у нас народилися діти. Ми впорались лише тому, що між нами багато любові і ми сильні особистості. Ми змушуємо це працювати», — додала дружина актора.

 

 

У березні 2014 року сім'я поповнилася близнюками Сашею і Трістаном. Відтоді Гемсворти оселилися в мальовничому прибережному містечку Байрон-Бей, зробивши його своїм постійним місцем проживання.


Раніше Кріс розповів виданню GQ таке: «Ми з дружиною закохалися, народили дітей, насправді не бачилися кілька років, а потім знову закохалися», — сказав він, визнаючи навантаження, пов’язане із балансування між кар’єрою актора та сімейним життям.


Важливо. 2022 року Хемсворт дізнався, що успадкував дві копії гена APOE4, що мають підвищену ймовірність розвитку в нього хвороби Альцгеймера. Кріс вирішив узяти перерву в акторській діяльності на невизначений термін, щоб переосмислити життя та проводити більше часу із сім'єю.


Джерело https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter