Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Гемсворт уболіває за свою доньку Індію на футбольному матчі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
07 серпня 14:20
387
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Гемсворт у ролі тата

Кріс Гемсворт уболіває за свою доньку Індію на футбольному матчі
Кріс Гемсворт на прогулянці

Життєві історії

 

Австралійський актор Кріс Гемсворт як справжній батько підтримував свою доньку, 12-річну Індію Роуз, під час її футбольного матчу в Байрон-Беї (Австралія). Разом із ним також були двоє його синів-близнюків Трістан та Саша.

 

 

40-річний Гемсворт усміхався, розмовляючи з блондинкою точною копією своєї дружини, 48-річної Ельзи Патакі, яка зараз перебуває в Іспанії.

 

Актор, який зіграв роль супергероя Тора в кінематографічному всесвіті Marvel, був одягнений у сіру футболку Nike, чорні штани та білі кросівки. З аксесуарів він додав окуляри-авіатори та чорну кепку.

 

 

Кріс не міг стримати усмішки, спостерігаючи за грою своєї доньки. Також із ним були його батьки Крейг і Леоні Гемсворти. Родина, хоч і не в повному складі, була щасливою під час сонячної прогулянки.

 

Кріс Гемсворт, який 2014 року став найсексуальнішим чоловіком за версією журналу People, та іспанська акторка Ельза Патакі познайомилися через спільних друзів і швидко стали парою та одружилися 2010 року. Зараз, після переїзду з Лос-Анджелеса (США) в Австралію, вони проживають в особняку, який коштує 30 мільйонів доларів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter